Lacoste inviterer til en rejse gennem tiden

Den har 80 år på banen, men er bestemt ikke blevet rynket. Lacostes klassiske polo blev introduceret i 1933, hvor den var del af herrenes sportsgarderobe og hovedageligt hørte til på tennisbanen. Sidenhen har den bidt sig fast i de flestes garderober og er udkommet i utallige farver og former. Den lille, grønne krokodille og mærkets helt enkle polo er dog aldrig gået af mode.

Læs også: Style Wise: 10 pæne poloer

Den runde fødselsdag skal selvfølgelig fejres, og i den forbindelse har det traditionsrige sportswear-mærke produceret en animeret kortfilm, der tager dig på en rejse gennem tiden og illustrerer poloens farverige udvikling og historie.

Se videoen nedenunder og flere billeder på Lacoste’s hjemmeside HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af