Se Rebekka Bays første fingeraftryk på The Gap

I 2006 var hun ét af hovederne bag H&M’s nye, mere sofistikerede storesøster Cos. Bag roret hos den svenske high street-butik fik Bay lov til at præge udtrykket og designet i den internationale butikskæde frem til 2010, hvor det danske mærke Bruuns Bazaar ringede for at tilbyde hende jobbet som chefdesigner.

Læs også: Carhartt går tilbage til rødderne

Her fik hun lov til at sætte sit minimalistiske og arkitektoniske præg på mærkets kollektioner i godt og vel halvandet år, før hun igen blev headhuntet. Denne gang af den amerikanske tøjgigant The Gap. Siden oktober sidste år har den danske designer derfor rykket sin base til New York for at designe både herre- og damekollektioner til mærkets 1.600 butikker verden rundt.

Læs også: Style Wise: 10 klassiske denimjakker

Officielt lander kollektionerne skabt af den danske designer først i The Gap-butikker fra foråret 2014, men allerede nu har mærket udgivet en lookbook, hvor Rebekka Bay har stået for styling og præsentation af tøjet.

Den amerikanske high street-kolos har i flere år kæmpet med dalende salgstal bl.a. grundet et inkonsistent udtryk på designfronten. I lookbooken kan vi allerede ane et mere strømlinjet og stilrent udtryk, som Bay formodentligt vil udvikle videre for The Gap.

Se billeder fra lookbooken nedenunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af