Lacoste L!VE tegner på tøjet

Lacoste L!VE tegner på tøjet

Som en del af Lacoste L!VEs seneste kunstner-kollaborationer har det eksklusive mærke nu slået pjalterne sammen med den, eftersigende, bedste mangategner i verden, Osama Tezuka, om endnu et spændende polo/t-shirt-samspil.

Læs også: Street style: Wood Wood x Spot Festival pre-party

Osama Tezuka er grundlægger af Tezuka Productions, og bliver i mangamiljøet omtalt med samme respekt som Walt Disney. Han er verdens bedste manga-tegner, og hans seneste samarbejde med Lacoste L!VE bekræfter den status.

Kollektionen er måske ikke for alle, men hvis du er en tegneserie-fan, er det uden tvivl et aktuelt samarbejde, som bl.a. har hentet inspiration fra udgivelserne ’Black Jack’, ’Astro Boy’ og ’The Pheonix’.

Det fælles udspil bliver tilgængeligt på Lacoste L!VEs webshop i den nærmeste fremtid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af