Guide: 5 gode pre-sales

Der er lidt tid til, der for alvor bliver sat gang i det store sommerudsalg, men hvis du gerne vil sikre dig de bedste kup, kan du allerede nu spare penge. Rigtig mange butikker og designere inviterer nemlig til pre-sale med rabatter på 40%-50%. Vi har fundet fem gode pre-sales, du burde overveje.

AcneSko

Acne
Efter sidste weekends store sample sale i Acne Archive, er der nu igen penge at spare hos svensken. Denne gang er det til pre-sale i mærkets butikker i det indre København, hvor der er 40% på både herre- og pigetøj fra mærkets sommerkollektion. Du skal bare huske at tilmelde dig Acnes nyhedsbrev lige her, for at modtage invitationen til mærkets pre-sale.

Mandag den 17. juni
Gammelmønt 10 &
Pilestræde 40 Kbh K

HollyG

Holly Golightly
Den eksklusive butik i Københavns midte har i dag skudt deres udsalg i gang med besparelser på op til 80%. Der er rigtig mange gode mærker som Marni, Rick Owens og Balenciaga. Og noget som de fleste ikke har opdaget endnu, er butikkens herretøjsafdeling, hvor der er mange gode kup.

Møntergade 5
1117 Kbh K 

MaleneBirger

By Malene Birger
Også den danske designer Malene Birger har sat gang i f’ørudsalget. Dog skal du være lidt hurtig! Det gælder nemlig kun i dag, og kun i mærkets webshop lige her. For at få en besparelse på 40% på dine køb, skal du blot indtaste rabatkoden ’40privatesale’.

Cali

Caliroots
Streetwear-eksperterne hos Caliroots har også sat gang i deres pre-sale, hvor der er besparelser på 30-50% på mærker som Vans, Nike, Wood Wood, Norse Projects og MarK McNairy. For at få adgang til de gode køb, skal du blot oprette dig som bruger i webshoppen lige her.

Filippa K

Filippa K
Også de minimalistikse svenskere hos Filippa K slår dørene op for et eksklusivt pre-sale lørdag den 15. juni i mærkets butikker i København. Igen er der besparelser på 40%, men for at få adgang til det stilrene design skal du tilmelde dig mærkets nyhedsbrev lige her.

Ny Østergade 13, 1101 København K (kl. 10-17)
Gl. Kongevej 99, 1850 Frederiksberg (kl. 10-15)
Østerbrogade 98, 2100 København Ø (kl. 10-15)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af