Olsen-tvillingerne viser deres yndlingssko

Olsen-tvillingerne viser deres yndlingssko

Man skulle tro, at tvillingerne Mary Kate og Ashley Olsen havde travlt nok med deres egne tøjmærke Elisabth & James og The Row, for hvilket sidstænvnte vandt en CFDA-award sidste år. Men de har også haft tid til jobbet som kreative direktører for Superga, og nu viser de den seneste kampagne lavet i samarbejde med streetstyle-paret Garance Doré og Scott Shuman, bedre kendt som The Sartorialist.

Læs også: Olsen-tvillingerne rammer Skandinavien

Tidligere på året kunne vi løfte sløret for, at de stilige tvillinger deler lidt ud af deres gode smag til Skandinavien, når de til efteråret laver en kollektion i samarbejde med det svenske mærke Bik Bok. Indtil da kan du hoppe i Mary Kate og Ashleys yndlingssneakers.

Det italienske skomærke er over 100 år gammelt og har formået at holde liv i de enkle gårdsangersko, der i dag fås i et væld af forskellige farver. Til den nye kampagne med navnet ‘If These Shoes Could Talk’ har Olsen-tvillingerne sammen med Garance og Scott fået nogle af deres venner fra modebranchen til at stå model i de behagelige sommersko.

Se billeder og en backstage-video fra kampagnen HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af