By Malene Birger åbner i byernes by

Malene Birger

Dette efterår slår By Malene Birger dørene op til hele to nye butikker i byernes by, Paris.

Begge af Birgers butikker åbner i september og har adresse i nogle af modehovedstadens mest eksklusive kvarterer. Mens den ene ligger ved det historiske Palais Royal, er den anden placeret tæt ved operaen i det anselige shoppingcenter Les Galeries Lafayette.

Læs også: Street style: Stine Goyas butiksåbning

De udenlandske butiksåbninger kan være årsagen til, at det danske brand, som i år kan fejre 10 års jubilæum, ved den nyligt overståede modeuge fravalgte det spektakulære modeshow til fordel for et arrangement på D’Angleterre, hvor de inviterede nød en middag, mens modeller gik rundt mellem bordene og fremviste designerens bud på forårsmoden.

By Malene Birger

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af