Copenhagen Fashion Week: Designers Remix’ deep blue sea

Designers-Remix

Gennem haj-tunnelen, forbi rokkerne og ned foran det store akvarium, viste Charlotte Eskildsen sin sommerkollektion for Designers Remix.

Showet startede med sorte, kropsnære kjoler, grove sandaler og sorte dykkermasker. Look for look kom kollektionen igennem et spektrum af farver, størstedelen i sort, grå, støvet blå og hvid, men perfekt afbrudt af klar, elektrisk grøn og blå.

Læs også: Copenhagen Fashion Week: Wood Woods Utopia

Inspireret af havet – og den oplagte location, viste Designers Remix et nyt take på scuba tendensen med korte toppe og en detaljeret brug af skum materialet. Gennem showet skiftede de sorte 90’er sandaler over i en klar, hvid med ankelremme, som satte den perfekte stemning i akvariet med de tykke skumsåler og blødt, hvidt læder.

Caroline Brasch efterfulgt af Nadja Bender og Cheng, for at nævne et par stykker, udgjorde et hardcore model-crew, og det var yderst spektakulært, da showet sluttede med en helt old-school formatering af modeller foran det største akvarium.

Se videoen med hele showet nedenunder.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af