Guide: Modeugens 10 fedeste events

veet stiletløb

I denne uge vil modefolket indtage det københavnske gadebillede, for det er atter blevet tid til Copenhagen Fashion Week.

Men det er ikke kun modefolk, som er inviteret med til fest; under modeugen afholdes samtidig Copenhagen Fashion Festival, og modsat de 22  modeshows, så er alle velkomne. Her vil man kunne opleve alt fra stiletløb og shopping med bobler til haute couture-udstillinger, makeovers og fester. Vi guider dig til ugens 10 fedeste events.

Ole Lynggaard

Couture af Ole Lyngaard
Ole Lyngaard Copenhagen lukker dørene op til en udstilling med ekstravagante haute couture-kjoler designet af Charlotte Lyngaard, som tager dig med på en tur fra designerens start for 50 år siden og frem til den moderne modeverden, vi kender i dag.

7.-10. august, kl. 10-16
Ny Østergade 4, København K

Dyrberg Kern

Håndforkælelse hos Dyrberg/Kern i Illum
Smykker og negle er i fokus hos Dyrberg/Kern i Illum. Her vil du kunne nyde boblende vin, mens din hånd forkæles af gratis manicure og herefter pyntes med smykker af designerduoen, hvis ene halvdel, Henning Kern, også vil være til stede for at fortælle om de nyste trends.

8. august, kl. 12-18
Østergade 52, København K

Agent Provocateur Kate Moss

Undertøj og champagne
Lingerimærket Agent Provocateur inviter indenfor til fremvisning af deres kommende efterårs/vinter-kollektion, hvor de samtidig byder på champagne og kanapéer til de fremmødte.

8. august, kl. 18-20
Pilestræde 6, København K

Opi blue

Blå toner hos Magasin
Hos Magasin dominerer de blå nuancer, hvor du gratis kan få lakeret dine negle blå hos OPI, mens du hos MAC’s makeupartister kan få lagt matchende makeup i blå farvetoner.

OPI: 8.-9. august kl. 11-18 og 10. august kl. 11-16
MAC: 8.-10. august kl. 14-17
Kongens Nytorv 13, København K

soulland

Soulland og Simons gæster Magasin
I anledning af modeugen, har Soulland en pop up-butik i stueetagen i Magasin på Kgs. Nytorv’s. Her vil blive afholdt konkurrencer, og natklubben Simons gæster butikken med musik og forfriskninger.

9. august, kl. 16-18
Kongens Nytorv 13, København K

Tommy Hilfiger

Drinks, hunde og modeller hos Hilfiger
Fredag og lørdag inviterer Tommy Hilfiger på bobler, musik og konkurrencer i deres butik på Strøget. Derudover vil modeller gå op og ned ad Strøget i designerens AW13 kollektion, ledsaget af basset-hunde.

9. august kl. 14-18 og 10. august kl. 12-16
Østergade 26, København K

Veet Stilletløb

Veet Stiletløb
Det går stærkt fredag, hvor modige damer dyster om hvem, der er bedst til ræs i stilethæle. Har du selv mod på at deltage i løbet og samtidig konkurrere om præmier som spaophold og stiletter, kan du melde dig til på Veet.

9. august, kl. 17.30-19
Amagertorv, København K

Couples Mads Nørgaard

Kasper Bjørke og portrætserie hos Nørgaard
Mads Nørgaard Copenhagen inviterer indenfor i butikkens gårdhave, hvor Kasper Bjørke lever musikken, mens du kan slukke tørsten i en kold Guld Tuborg og gå på opdagelse i et pop up-galleri, hvor du kan opleve en serie dobbeltportrætter af  Chloe Nørgaard og Peter Damgaard.

9. august, kl. 18-20
Amagertorv 13-15, København K

Havefest CFW modeuge

Fashionabel havefest
Der vil være havefest-stemning i indre by, når butikkerne på Kronprinsessegade ruller et 100 meter langt græstæppe ud, tænder op i grillen og inviterer til en aften fyldt med musik og godt humør.

9. august, kl. 18-22
Kronprinsessegade, København K

A Pair

Skomodeshow med A Pair
Kom til modeshow med skobutikken A Pair, som lader en DJ spille for mens modeller fremviser sko fra butikkens mærker, heriblandt Maison Martin Margiela og Luna Bi.

10. august, kl. 14 og 15
Ny Østergade 4, København K

Mode bytte tøj tøjmarked

Modebytteri
Dit tøjskrald kan være en andens tøjskat, og lørdag kan du samle alt det fra skabet, som du ikke længere bruger, og tage til tøjbyttedag. Hvis du er heldig, kan du få frisket din garderobe op – helt uden at svinge dankortet.

10. august, kl. 10-16
Rådhuspladsen, København K

Læs også: Mine modeuge-essentials: Anywho’s Stephanie Gundelach 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af