Modeuge-essentials: Mie fra WEwonder

Copenhagen Fashion Week nærmer sig med hastige skridt. Vi har hevet fat i nogle af de mest stilfulde modeugegæster for at høre, hvad der får dem igennem den københavnske modeuge. Turen er nået til Mie Quist, der deler ud af sit liv og sin stil på bloggen WEwonder.

Mie WeWonder

MieCanon

Kamera fra Canon
»Ingen modeuge uden et godt kamera, og Canons G15 model er et af de bedste køb jeg længe har gjort mig. Det er ikke kun enormt pænt, men tager også fantastiske billeder, samtidig med at det er lille og nemt at have i tasken«.
Se mere hos Canon 

MieBoots

Flade sko fra & Other Stories
»Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke tilbringer min modeuge i høje hæle. Tro det eller ej, men man går og står ualmindelig meget under de dage og hvis jeg får ondt i mine fødder, bliver jeg i dårligt humør«.
950 kr. hos & Other Stories 

MieDress

Basis-kjole fra DANSK 
»Mange planlægger deres modeugeoutfit’s i detaljer, hvilket selvfølgelig også er en god måde at undgå tøjkriser. Personligt trives jeg bedst i et simpelt basis-outfit da man ofte har det samme på fra morgen til aften. Er sikker på, at jeg kan spottes i denne kjole fra DANSK en af dagene«.
300 kr. hos DANSK 

MieSolbriller

Solbriller fra A.J. Morgan
»Solen skinner næsten altid under August-modeugen og derfor er et par pæne solbriller ikke til at undvære«.
180 kr. hos Adélie

MieHat

Hat fra Topshop
»Skulle det ske, at jeg alligevel endte i en lille tøjkrise, er der ikke det som en pæn hat ikke kan klare. Denne fra Topshop er min ultimative favorit«.
215 kr. hos Topshop 

MiePhone

Min Iphone
»En meget vigtig detalje. Det er jo yderst vigtigt at opdatere min Instagram jævnligt, så alle kan se at jeg er typen der bliver inviteret til modeuge. Desuden er det også på min Iphone, at jeg holder styr på hvor og hvornår de forskellige shows og events finder sted«.
5.199 kr hos Apple

MieTaske

Taske fra Balenciaga
»Jeg tror aldrig at jeg bliver træt af Balenciagas tasker og denne model har en perfekt størrelse, som både kan rumme kamera, iphone, solbriller, invitationer og måske et par skiftesko«.
9.395 kr hos Holly Golightly

Læs også: Modeuge-essentials: Anywho’s Stephanie Gundelach 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af