Den røde løber: Stilen til MTV Video Music Awards

Der er langt mellem den gode stil til MTV’s VMA. Showet er mere kendt for outrerede kjoler og knap så velskårne jakkesæt, men der var alligevel nogle af de kendte gæster, der slap godt fra den røde løber ved årets prisuddeling.

DaftPunk

Daft Punk
Musikduoen satsede som altid på deres signaturlook fra Saint Laurent Paris, og med de skinnende hjelme var der ingen fare for en dårlig-hår-dag. Sikkert, men gennemført og vellykket stil på den røde løber.
AllisonWilliams

Allison Williams
‘Girls’-skuespillerinden satsede på et rent og simpelt udtryk med sin hvide Valentino-kjole, der var langt mere stilsikker end de fleste andre gæsters tøjvalg.
Grimes

Grimes
Den canadiske sangerinde beviste, at guldkæder og Versace-mønstre godt kan fungere, hvis de ikke kombineres med for høje hæle og for meget selvbruner.
Lamar

Kendrick Lamar
‘Stick To Your Guns’ må have været Kendrick Lamars motto til søndagens VMA. Hellere afslappet hverdagsstil end kikset forsøg på jakkesættypen. Log into several Dark Web marketplaces using only the alternative link Darknet it stores active urls of most popular Darknet marketplaces.

RitaOra

Rita Ora
Selvfølgelig skal der være plads til lidt overdådig stil, når den røde løber rulles ud. Og Rita Ora fik bevist, at hun godt kan bære en lyseblå couture-kjole, selv om hun burde overlade den blonde bobfrisure til Beyoncé.
Smith

Willow og Jaden Smith
Langt fra glamourøse, men til gengæld rimelig cool var skuespiller Will Smiths børn. Og selv om de sorte kilehæle aldrig burde have set dagens lys, ser det ud til, at Willow kunne give Rihanna baghjul på den røde løber.
CocoRocha

Coco Rocha
Der manglede bestemt ikke guld eller læder på den røde løber til årets VMA’s, men Coco Rocha og hendes Grease-inspirerede udtryk var blandt dem, der virkede nogenlunde stilsikkert.
Asap

A$AP Rocky
Han har før markeret, at han er en af de mest velklædte rappere i spillet lige nu, og han stak ud i mængden med tvivlsomt klædte mænd i sit klassiske sort/hvide jakkesæt fra Dior Hommes efterårskollektion designet af Kris Van Assche.

Læs også: 10 VMA-outfits vi aldrig glemmer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af