Syv spørgsmål til designduoen bag Lacoste L!VE

Under den københavnske modeuge, var Zoo Bar blevet forvandlet til en skobutik, da der var fornemt besøg fra de to designere bag Lacoste L!VE’s skolinje, Dan Bisson og Alice Pointing.

Lacoste Live

Lacoste L!VE er en yngre version af det legendariske krokodillemærke, og det unge designteam gæstede Copenhagen Fashion Week for at fremvise deres aktuelle kollektion og samle inspiration til nye designs. Vi mødte dem til en snak om teamwork, inspiration og fremtidsplaner.

Hvorfor er Lacoste L!VE blevet til, og hvordan adskiller det sig fra Lacoste?
Dan: »Mærket blev først og fremmest til for at ramme en målgruppe, som Lacoste aldrig rigtig har haft fat i: De unge. Det er derfor vigtigt for os at understrege, at Lacoste L!VE er et selvstændigt mærke«.

Alice: »Vi er selvfølgelig meget bevidste om Lacoste’s DNA og trækker på mærkets stolte, preppy arv, men vi nyfortolker tøjet og blander det med noget mere spøgefuldt, energisk og ungt«.

Læs også: Street style: Stine Goyas butiksåbning 

Hvem designer Lacoste L!VE til?
Dan: »Den trendy unge, som kender sine designere, er selvsikker og har mod på at skille sig ud i mængden«.

Alice: »Stilmæssigt er de mere urbane, og selvom de har mod på at skille sig ud, er det samtidig meget vigtigt for dem at følge moden«.

Hvor finder I inspiration? 
Dan: »Vi er jo allerede i gang med at finde inspiration til vores SS15-kollektion, og det er altid et godt udgangspunkt at kigge på mennesker i gadebilledet«.

Alice: »Ellers bliver vi meget inspirerede af designere, jeg er særligt glad for Balenciaga, Vivienne Westwood og danske Wood Wood. Og så balancerer vi dem med noget mindre posh, for eksempel blogs som Selectism, Hypebeast og Plenty of Colour«.

Hvordan er jeres arbejdsfordeling?
Alice: »Jeg står for farver og materialer, mens Dave står for det overordnede design, men vi vender alle store beslutninger med hinanden«.

Dan: »Alle designs går gennem os begge to – og vi designer hele tiden. Selvom vi prøver at holde fri og have et privatliv, kan vi ikke lade være med at tænke alle indtryk ind i designsammenhænge. Det er sådan man ved, at noget bare er rigtigt: Det er vores hobby, vores job og vores passion«.

Læs også: Street style: Til show hos Wood Wood 

Hvad har I oplevet under modeugen?
Dan: »Vi har desværre haft så travlt med arbejde, at vi slet ikke har set nogle shows. Til gengæld har vi fået meget inspiration af at være i København – både fra bygninger, udstillinger og mennesker. København er en god by at finde inspiration i, sammenlignet med for eksempel Stockholm, da den er mere trendy og minder og meget om London. Men folk har mere kant og skødesløshed«.

Alice: »Danskerne kan tillade sig det skødesløse look, fordi de er smukkere end englændere. Det er jo helt vildt! Hvis jeg ikke var gift…«.

I har tidligere indgået i flere designsamarbejer. Kunne I forestille jer at arbejde sammen med en dansk designer?
Alice: »Hvis muligheden byder sig, så helt sikkert! Jeg ville virkelig gerne lave prints med Moonspoon Saloon, de designs er jo helt fantastiske«.

Hvad kan vi forvente fra Lacoste L!VE i fremtiden? 
Dan: »Vi kommer til at fortsætte med den stil, vi kører nu, men bliver samtidig ved med at rykke grænserne for prints og farver, så måske vores næste kollektioner bliver mere vovede«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af