Burberry stjæler billedet på Instagram

burberry

Det engelske modehus Burberrys show var ikke blot på modefolkets læber under den netop ovenstående London Fashion Week, men også på deres smartphones.

Læs også: Instagram forandrer modeugerne

Ifølge en undersøgelse lavet af bureauet Jam, blev mærket med over 30.000 nævnelser på Twitter og Instagram, omtalt flere gange på de sociale medier end de næste fire designere i rækken tilsammen. Nummer to på listen var Topshop, der blev nævnt 8.130 gange, efterfulgt af modehusene Mulberry, House of Holland og Tom Ford.

London Fashion Week formåede at blive nævnt 200.000 gange, hvoraf 141.630 tweets benyttede hashtagget #LFW.

Læs også: Kom til modeuge hos Burberry

Instagrams rolle under modeugerne har fyldt meget i mediebilledet, da det lader til, at flere designere ikke længere blot satser på en stærk kollektion og et imponerende catwalkshow, når det kommer til at få omtale på det sociale medie; nu forsøger flere samtidig med at skabe showøjeblikke, som Instagram-brugerne ikke kan stå for. I Burberrys tilfælde kan det blandt andet nævnes, at de havde placeret Sienna Miller og Harry Styles på første række, hyret tidens favoritmodel Cara Delevingne samt dryssede rosenblade ned over modellerne som spektakulær showafslutning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af