Guide: 10 danske modeller du skal følge på Instagram

Når hverdagen bliver for kedelig, kan man altid regne med Instagram. Den vanedannende stalking-app leverer saftige, filtrerede detaljer fra interessante menneskers liv, og vi har fundet 10 danske modeller, som vi mener, er værd at følge – især lige nu, hvor de rejser kloden rundt til de internationale modeuger.

emmaleth


@Emma_leth
Emma Leth er her, der og alle vegne, men hele Danmarks it-pige er faktisk overraskende jordnær på sin Instagram-profil, der indeholder langt flere hyggelige hverdagsøjeblikke end spektakulære og eksklusive modefester.

chloenorgaard


@Chloenorgaard
Den festlige model Chloe Nørgaard er flittig på Instagram, og hun er bestemt værd at følge, da hendes profil er ligeså farverig, som hendes regnbuelokker. Her finder du alt fra Pokémon og blandselv-slik til backstagefotos og rejsebilleder.

zakariakhiare


@Zakariakhiare
Den unge aarhusianer har spadseret ned ad catwalken på vegne af modens helt store spillere, såsom Dior, Hermés og Paul Smith, og Khiares Instagram-profil er da også fyldt til randen med jetsetter-billeder, der følger den Libertine-Libertine begejstrede model på hans mange rejser.

caroline


@Caroline_brasch
På Caroline Brasch Nielsens Instagram er der primært billeder af, ja, Caroline. Men det er ingen dårlig ting, for den danske supermodel er unægteligt en skønhed og så har hun fantastisk stil, samt et misundelsesværdigt udvalg af Chanel tøj, sko og tasker, der aldrig bliver kedeligt at kigge på, og som hun sætter sammen helt mesterligt.

josephineskriver


@Josep
hine_skriver
Ligesom sine kollegaer, fremviser Josephine Skriver masser af selfies og catwalk-billeder. Men den unge model adskiller sig, da hun også bruger sin Instagram-profil til at dele ud af politiske standpunkter, blandt andet protesterer hun mod Ruslands manglende menneskerettigheder og homoseksuelles vilkår. Sådan Josephine!

mikkeljensen


@Mikkelgjensen
Mikkel Jensen formår at holde sin Instagram-konto så stilren, som sådan noget nu er muligt, da den unge model er gladest for enkle billeder i sort og hvid. Desuden fremviser han ikke blot sit eget flotte ydre, men også sin ligeså smukke modelkæreste, samt masser af turistfotos fra de imponerende storbyer, han besøger.

nadiabender


@Nadiabender
22-årige Bender er gået fra nano-teknologi til modeindustri på blot et år, og det krævede nogen overtalelse at få den smukke model til at kvitte sit science-fag. Men vi er glade for hendes beslutning, for så kan vi følge hendes modelfærd på Instagram, som byder på masser af selfies og kampagnefotos.

bjerrehuus


@Oliverbjerrehuus
Er du fan af Kanal 4’s program ‘Olivers Kamp’, vil du helt sikkert også føle dig godt hjemme på den 37-årige models Instagram-profil, for her bliver du også taget om bag kulissen, når ‘Danmarks smukkeste mand’ hænger ud med vennerne og stolt fremviser sine børn.

venedabudny


@Venedaanastasia
20-årige Veneda Budny er god til at tage snapshots fra fotoshoots og før diverse catwalkshows, men hun fremviser også gerne sine mange nye sneakers og uploader videoer, hvor hun danser rundt til sine favorit hiphop-tracks. Og så gør det ikke noget, at hun er kærester med rapperen A$AP Nast.

nylander


@Victornylander
Nylander er i skrivende stund rangeret som nummer 13 på websitet models.com’s liste over verdens bedste herremodeller, men hans eksklusive modelliv er ikke til at spotte på Instagram, der primært byder på venner, mad og orange feeling fra Roskilde Festival.

Læs også: Instagram forandrer modeugerne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af