Her er fire gode lagersalg i denne uge

Sæsonen er ved at skifte, og snart er butikshylderne fyldt med nye varer. Men før der er plads til de nye goder, skal der sælges ud, så et hav af spændende mærker inviterer til lagersalg med besparelser på op til 80%. Vi har fundet fire gode af slagsen i denne uge.

han kjøbenhavn

Han Kjøbenhavn 
Herretøjsmærket sætter en ære i de skandinaviske og minimalistiske traditioner, så der vil være mulighed for at få indkøbt mindre trendbaseret tøj til garderoben med besparelse på mellem 60% – 80% i forhold til nyprisen. Foruden Han Kjøbenhavn vil der være varer fra The Brooklyn Circus og NISUS Hotel.

Lagersalget varer tre dage med start på fredag den 6. september på Møntergade 1 i København.

Fredag den 6. september kl. 16-21
Lørdag den 7. september kl. 11-17
Søndag den 8. september kl. 11-16
Bruuns

Bruuns Bazaar
De seneste sæsoner har det danske mærke genoplivet den nordiske minimalisme i deres kollektioner, der rummer både herre- og dametøj. Med alt fra skarpt skårne jakkesæt til trøjer, kjoler og skjorter i arkitektonisk ånd, er der altid noget brugbart at finde til lagersalg hos Bruuns Bazaar.

Lagersalget varer tre dage med start på lørdag den 7. september på Navarland 22 i Glostrup.

Lørdag den 7. september kl. 09-16
Søndag den 8. september kl. 10-16
Mandag den  9. september kl. 16-20
RemixLager

Designers Remix
Med mere end ti år i bagagen har Desiners Remix-designer Charlotte Eskildsen efterhånden er meget sikker hånd, når det gælder om at skabe klassisk og feminint tøj til danske kvinder. Og mange spændende kollektioner betyder mange gode køb til lagersalget i weekenden.

Lagersalget varer to dage med start på fredag den 6. september Nørrebrohallen i København.

Fredag den 6. september kl. 10-19
Lørdag den 7. september kl. 10-18
Munthe

Munthe Plus Simonsen
Også designduoen bag Munthe Plus Simonsen har besluttet sig for at sælge ud af tidligere kollektioner med gode besparelser. Er du til feminint tøj med et afslappet Boheme-udtryk, kan du gøre et kup, når mærket sælger ud i denne uge.

Lagersalget varer to dage med start onsdag den 4. september i KFUM huset i St. Kannikestræde 19 i København.

Onsdag den 4. september kl. 12-20
Torsdag den. 5. september kl. 12-20

Læs også: Street style: Til butiksågning hos Won Hundred

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af