Guide: 10 internationale modeblogs for mænd

Ud over alle de stilede piger i bloggeruniverset, finder du også en hel række fyre, der har styr på garderoben og blogger om god stil for mænd. Vi guider til 10 seje herreblogs du burde følge.

Pelayo

KateLovesMe
Siden 2007 har spanieren Pelayo Diaz indtaget blogosfæren med sin editorielle stil, der bærer præg af hans bopæl London, men samtidig er blandet med diverse luksusmærker og internationale highstreet fund. Hans signatur er det høje Beverly Hills-hår og dyre, gerne farverige tasker. Og så kan du følge ham rejse kloden rundt til alverdens modeuger og begivenheder.

Find bloggen HER.
ModeMan

ModeMan
Som mandligt pendant til en af sveriges helt store modeblogs ‘Carolines Mode’ finder du Daniel Troyse, der gemmer sig bag siden ‘ModeMan’. Selvom du kan klikke dig igennem diverse billeder af ham med de klassiske ‘dagens outfits’, er det hovedsageligt guides og anbefalinger til nye køb og tendenser, der dominerer svenskerens modeblog.

Find bloggen HER.
CupOfCouple

Cup of Couple
Endnu en spansk herremodeblog, der har spredt sig langt ud over og sit hjemlands grænser er ‘Cup of Couple’, der er drevet af bloggerduoen og kæresteparret Mike Madrid og Gabriel García. De to spanske blogmænd er kendt for en simpel stil, der bruger en del klassisk herretøj som blazere og skjorter, men gerne blander det med farverigt og tendensbaseret tøj fra mærker som Kenzo og Alexander Wang.

Find bloggen HER.
TobiasSik

Tobias Sikström
I vores naboland er blogkulturen på herrefronten meget mere udbredt end i Danmark, og blandt de nye bloghåb på mandefronten er unge Tobias Sikström, der blogger om sin stil og livet i Stockholm, hvor han arbejder med visuel markedsføring i Cos. Den 22-åriges garderobe er typisk skandinavisk med et hav af svenske mærker som Weekday, Our Legacy, Hope og Acne. Og så skinner arbejdet i Cos og butikkens mimimalistiske stil tydeligt igennem.

Find bloggen HER.
DandyDiary

Dandy Diary
Bloggerduoen bag tyske ‘Dandy Diary’ skriver ikke kun om mode, men også livsstil og alt muligt andet, som stilbevidste mænd kunne interessere sig for. Siden 2010 har David Roth og Jakob Haupt desuden rejst runden til diverse modeuger for ikke kun at vise deres egen, gerne lidt excentriske stil, men også spotte de nyeste tendenser på gaden.

Find bloggen HER.
Schaller

ChristophWho
En ung tysker i blogosfæren, der har helt styr på stilen og derudover er god til at tage klare og enkle billeder af både sin egen garderobe, og mennesker han møder på sin vej, er Christoph Schaller. Med hjembyen München som baggrund viser han sin minimalistiske garderobe frem, der gerne bliver brudt af farverigt skandinavisk design fra blandt andet Acne.

Find bloggen HER.
DandyProject

The Dandy Project
Endnu en spændende herreblog er ‘The Dandy Project’, der som navnet antyder tager udgangspunkt i en klassisk herregarderobe med dandy-tendenser. Bag bloggen gemmer sig Izzy Tuason, der blogger om sin stil fra hjembyen Boston i USA. Udover sig egen garderobe besøger han også inspirerende modemænd, og viser deres stil frem på sin blog.

Find bloggen HER.
MrFlyy

Martell Campbell
Som designer har bristiske Martell Campbell fingeren på pulsen, når det kommer til herremode, selvom hans egen stil ikke er sæsonbaseret, men holder sig til sine engelske rødder. Men udgangspunkt i hjembyen London viser ‘Mr.Flyy’, som han også bliver kaldt, en ægte gentleman-garderobe frem, der selvfølgelig indeholder masser af jakkesæt, slips, hatte og pæne sko.

Find bloggen HER.
Mittelfinger

Fabian Hart
Endnu en tysk blogger er Fabian Hart, der især gør sig bemærket ved en kreativ tilgang til billedfremvisningen. Og selvom hans stil er mere rå end nogle af de andres er den altid overbevisende, og minder en del om den danske, lidt afslappede tilgang til herremoden. Du kan følge ham rejse verden rundt og spotte den bedste stil og nye tendenser til sin blog.

Find bloggen HER.

BryanBoy

Bryan Boy
Med prominente medbloggere som Elin Kling og Anna Dello Russo fra blogfællesskabet ‘Nowmanifest’ befinder ‘Bryan Boy’ sig i fornemt selskab. Bloggeren fra Filippinerne var en af de første herrebloggere i branchen, og det har givet pote. I dag rejser han verden rundt, kindkysser Vogues Anna Wintour, og er blevet en street style-favorit takket være sin meget farverige og excentriske stil, der skiller sig ud i mængden.

Find bloggen HER.

Læs også: Guide: 10 danske modeller du burde følge på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af