Kan du genkende Lacostes krokodille?

lacoste

I anledning af deres 80 års jubilæum, gav Lacoste den grafiske designer Peter Saville helt frie tøjler til at lege med krokodillemærkets klassiske L.12.12 polo, og den mulighed besluttede designeren sig for at udnytte til fulde.

Frem for at lave om på poloens form eller farve, gik Saville udelukkende til angreb på krokodillen, som han mener er bærende for Lacostes identitet:

»Lacostes logo er så afgørende for brandets identitet, at det er til stede, selv når det ikke længere ligner sig selv. Min konklusion er, at Lacostes identitet er udødelig«, siger Saville, der har beholdt krokodillens grønne farve i sine designs, men ellers nyfortolket logoet til næsten uigenkendelighed.

Læs også: Kanye West får ny identitet

Den grafiske designer mangler bestemt ikke arbejdsopgaver og senest har han fået til opgave at designe en ny identitet til rapperen Kanye West. Dermed går Saville tilbage til sine designrødder, da han startede sin karriere i musikkens verden, hvor han blandt andet kreerede pladecovers til Joy Division og New Order.

Siden besluttede designeren sig for at gøre karriere i modebranchen, hvor han har arbejdet med nogle af branchens største spillere, lige fra Christian Dior og Givenchy til Stella McCartney og Alexander McQueen.

Du kan se billeder fra Savilles kollektion for Lacoste ‘Holiday Collector Series’ nedenfor.

lacoste1

lacoste2

lacoste3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af