Michael Kors og Gwyneth Paltrow designer sammen

Kors

Måske skuespillerinde Gwyneth Paltrow fortryder sit jobvalg?

Det tyder i hvert fald på, at Hollywood-stjernen er blevet enormt glad for modebranchen. Det er kun få uger siden, at hun lancerede et samarbejde med veninden og designeren Stella McCartney, men det var åbenbart ikke helt nok. Nu slår Paltrow sig nemlig sammen med endnu en design-gigant.

Læs også: Stella McCartney og Gwyneth Paltrow samarbejder

Denne gang er det amerikanske Michael Kors, der sammen med skuespillerinden designer en kollektion, der skal sælges på Paltrows egen hjemmeside Goop.com. Selv beskriver det nye makkerpar kollektionen som et unikt juleprojekt, der er inspireret at Paltrows egen garderobe samt hendes yndlings Kors-designs.

Læs også: Er Louis Vuittons nye chefdesigner fundet?

Der er endnu ikke sluppet billeder af det nye samspil, men det er afsløret, at kollektionen blandt andet indeholder en række kapper og sæsonens peacoats. Derudover har hollywood-skuespillerinden udvalgt sine favoritter blandt Michael Kors’ accessories, der vil blive sat til salg sammen med den fælles kollektion.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af