Japanske fornemmelser hos Lacoste L!ve

osamu-tezuka-x-lacoste-lve-2013-fallwinter-collection-4

2013 har været et godt år for Lacostes underlinje Lacoste L!ve, der ikke kun for alvor har gjort sig bemærket på det europæiske marked, men også har indgået en række spændende samarbejder med gæstedesignere og kunstnere. Den stil fortsætter mærket i deres andet samspil med den afdøde japanske manga-kunstner Osamu Tezuka.

Læs også: Kan du genkende Lacostes krokodille?

Manga-universet er ikke svær at spore i minikollektionen, der har inviteret de monokrome, men meget detaljerede tegninger på hvide, sorte, røde og grønne t-shirts, poloer og sko.

Selvom det spraglede univers ligger et stykke fra den skandinaviske, mere simple tilgang til mode, har Lacostes printede samspil tidligere vist sig at være enorm populære.

Og på trods af, at den nye kollaboration ser særdeles sommerlig ud, er udspillet del af det franske modehus’ efterårskollektion, og kan allerede findes på mærkets website lige HER.

osamu-tezuka-x-lacoste-lve-2013-fallwinter-collection-1osamu-tezuka-x-lacoste-lve-2013-fallwinter-collection-2osamu-tezuka-x-lacoste-lve-2013-fallwinter-collection-3osamu-tezuka-x-lacoste-lve-2013-fallwinter-collection-5osamu-tezuka-x-lacoste-lve-2013-fallwinter-collection-7

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af