Rebekka Bay teaser første kollektion for The Gap

Bay

Først snuppede Bruuns Bazaar hende fra Cos, og så blev hun headhuntet til den amerikanske highstreet-gigant The Gap.

Her er tale om den talentfulde Rebekka Bay, som fik  tildelt stillingen som kreativ direktør hos The Gap for lidt over et år siden. Bay har taget sig god tid til at fornemme mærkets DNA, men nu er hun endelig klar med en fuld kollektion for butikken, SS/14.

Udspillet byder ikke på nogle store ændringer i The Gaps modelandskab, Bay har derimod taget mærket tilbage til dets udgangspunkt med en kollektion, der bugner af basisvarer.

Læs også: Se Rebekka Bays første fingeraftryk på The Gap

»Inspirationen kom fra Gap. Mit udgangspunkt var faktisk deres egne ikoniske designs. Således kendte vi allerede halvdelen af kollektionen, øvelsen gik mere ud på, hvordan man kunne tilføje sæsonens præg«, siger Bay til britisk Elle.

Kollektionen kombinerer maskuline og feminine designs, da den både rummer boyfriends jeans og skjorter samt blomstrede bukser og printede kjoler. Desuden har farven blå fået masser af plads, hvor highstreeteren ellers førhen har haft for vane at lade sort dominere.

Du kan se en lille smagsprøve på Bays SS/14-kollektion for The Gap nedenfor.

bay gap

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af