Kedeligt co-lab fra Gwyneth Paltrow og Michael Kors

paltrow kors

Skuespillerinden Gwyneth Paltrow har stor succes med sit livsstilswebsite Goop, hvor hun tidligere har præsenteret eksklusive kollektioner med profilerede designer som Stella McCartney.

Næste levende billede er Michael Kors, der bedst er kendt for sine smukke ure og sportslige tilgang til luksus. Paltrow selv har ageret muse for Michael Kors i tilblivelsen af Goop-kollektionen, og skuespillerindens klassiske Hollywood-stil kunne da også forventes at værende et passende match til designerens elegante æstetik.

Læs også: Gwyneth Paltrow og Michael Kors designer sammen

Resultatet en kollektion, der ville gøre sig glimrende, hvis du s0m millionærfrue skal tilbringe weekenden i rigmandskvarteret The Hamptons, men desværre er kombinationen af de to klassiske samarbejdspartnere mundet ud i et udspil, der er lidt for sikkert, lidt for beige og lidt for konet, dog med enkelte stærke designs, såsom et par sorte loafers.

Du kan se et udvalg fra kollektionen nedenfor, som forhandles hos Goop HER.

goopgoop2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af