Style Wise: Festligt nytårstøj til kvinderne

Nytårsaften er lige rundt om hjørnet, og det er tid til at finde det fineste festtøj frem i garderoben. Vi guider til 15 pæne sager, der egner sig til festlooket.

Acne

Acne
På trods af kjolens futuristiske flagermussnit og den lysende blå farve, giver Acne-designet et nik til klassiske kjoler a la Audrey Hepburn.
2.995 kr. hos Acne
Back

Ann-Sofie Back
Den svenske designer surfer med på logomania-bølgen og har plantet sit efternavn på et par fine perleøreringe.
450 kr. hos B56 

Birger

By Malene Birger
I et par høje sorte ankelstøvler fra den danske designer danser du ind i det nye år med stil. Og så holder støvlen også, når festen er slut.
2.999 kr. hos By Malene Birger

Carven

Carven
Nytårsaften må du gerne skinne lidt mere end normalt, og det sørger Carven-kjolen i sort taffeta gerne for.
4.350 kr. hos Nué

Kenzo

Kenzo
Den metalliske tendens er også at spotte hos Kenzo, der har kombineret den med årets øjeprint på et festligt skørt med folder.
3.000 kr. hos Wood Wood
Weekday

Weekday
Hvis du ikke er en kjolepige, er Weekdays nålestribede jakkesæt et cool alternativ. Brug det til et par stiletter og kombinér det med en løs hvid skjorte eller en blonde-bh.
625 kr. for sættet hos Weekday

Zara

Zara
Peplum er et oplagt valg til nytår og fungerer særlig godt i et mere råt og arkitektonisk udtryk som set hos highstreet’eren Zara.
459 kr. hos Zara
Tuxen

Trine Tuxen for Stine Goya
Den danske smykkedesigner er for alvor slået igennem med sine fine guld- og sølvdesigns, og Tuxens earcuff med de fem guldkugler skabt for Stine Goya er et sikkert hit til fest.
1.000 kr. hos Adélie

FilippaK

Filippa K
Hos det svenske mærke finder du et festligt bud på et jakkesæt, der skiller sig ud med sin let skinnende overflade og løse snit. Parret med nogle høje hæle og en fin bh er du sikret et stilet og enkelt nytårslook.
2.800 kr. hos sættet hos Filippa K

Other

& Other Stories
Den populære highstreetkæde har masser af metalliske accessories, og med den sølvfarvede clutch holder du nemt styr på alle de små ting, du skal have med til fest.
125 kr. hos & Other Stories
Topshop

Topshop
Når festen rykker udenfor, og det er blevet tid til fyrværkeri, er det en god idé at gå efter noget varmt overtøj. Frakken i faux fur fra Topshop passer til de fleste outfit med sit enkle snit og den sorte farve.
795 kr. hos Topshop

Ganni

Ganni
Gannis gyldne hæle har den helt rigtige højde til at kunne klare sig igennem nytårsnatten uden alt for ømme fødder.
1.340 kr. hos Ganni

StellaNova

Stella Nova
Hvis du ikke allerede ejer en kort nederdel med metallisk overflade er nytårsaften den helt rigtige undskyldning for at investere i en. Modellen fra Stella Nova i lammeskind holder formen og har den helt rigtige længde til både fest og hverdag.
650 kr. hos Stella Nova
B

Yazbukey
Nytårsfesten bliver lidt sjovere, hvis du går efter noget humoristisk bling, som denne lynbroche fra kunstneriske Yazbukey.
299 kr. hos Storm
Vero

Vero Moda
Synligt undertøj er en tendens, vi kommer til at se mere til i 2014, så det er oplagt at hoppe i det nye år iført en sort bh med enkle blonder under en blazer eller et jakkesæt.
160 kr. hos Magasin

Læs også: Style Wise: Ni metalliske festkjoler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af