Copenhagen Fashion Week: Wood Woods bjergtagende bjergbestigere

Forside

Under sidste modeuge imponerede Wood Wood med en kollektion, der matchede Glyptotekets marmorerede gulve og græske søjler. I år havde det danske mærke endnu en gang været kreative, da de skulle vælge location, og derfor blev dette års show holdt i et klatrecenter på Refshaleøen, der understregede, at inspirationen til den nye kollektion var hentet i klatresporten.

Kollektionen, der blev akkompagneret af Kenton Slash Demons til lejligheden producerede soundtrack, bød på fingervanter, nylon i lange baner og leggings til både mænd og kvinder, som det også sås i SS/14-kollektionen. Bjergbestigerinspiration viste sig ikke kun i karabinhager og klatresnore, der matchede omgivelserne, men også i skovhuggertern, strikkede sweatre og praktiske vandresko.

Læs også: Street style fra modeugens første dag

Til AW/14-kollektionen var sidste års bøllehat skiftet ud med bondepigetørklæder til pigerne og højtsiddende huer til drengene. Tørklæderne var blandt kollektionens fineste detaljer, og de gav den ellers meget modne kollektion det indspark af ungdommelig humor, der fuldendte kollektionen.

Bedst var dunjakkerne, der til pigerne var puffede bomberjakker med brystlommer og til drengene var udformede som en klassisk læderjakke med oversize pelskrave. De tårnhøje støvletter med klatresnorssnørebånd tog dog også kegler, og så glæder vi os til at se, om de københavnske mænd tager leggings til sig til næste vinter.

Wood Wood er gode til at gentage de styles, der fungerer, og det kan nogle gange godt kede lidt til et show. Det var bestemt ikke tilfældet i år, hvor hver eneste indgang føltes relevant, og man i den grad ærgrede sig over, at det var slut, da den sidste model forlod catwalken.

Se flere billeder på de næste sider.

WW1

De skinnende dunjakker var blandt kollektionens bedste styles til såvel drenge som piger.

WW2

Kollektionen var inspireret af klatresport og der var derfor massere af klatresnore at spore på både sko, tasker og bælter.

WW3

Hovedtørklæderne, der ledte tanker mod de schweiziske alpers bondepiger, satte det humoristiske prik over i’et.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af