DKNY imponerer med forårskampagne

DKNY

Forårskampagnerne bliver ved med at vælte ind, og det ser ud til at blive en stærk sæson.

Det amerikanske mærke DKNY bevæger sig i hvert fald stille og roligt ud af en skygge af ligegyldighed, som modehuset har gemt sig i i noget tid, med en kampagne, der både prydes af musiker ASAP Rocky og modellerne Cara Delevingne, Dylan Rieder, Eliza Cummings og Jourdan Dunn.

Læs også: Guide: De bedste internationale forårskampagner

Kampagnen går tilbage til mærkets rødder og overbeviser ikke kun ved et prominent cast skudt i New York, men også ved en gennemført forårskollektion, der byder på amerikansk minimalisme i kraftige farver og mærkets signatur DKNY-print, der godt kan gå hen og blive en favorit denne sommer.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af