Guide: 15 gode udsalg til kvinder

Det store januarudsalg er gået over i slutspurten, og du kan spare op til 75 % på et hav af spændende danske og internationale mærker. Vi guider til 15 udsalg, der er værd at bruge tid på.

udsalg_adelieAdélie
Bloggeren Tikkie har forsmået at smelte sin feminine og finurlige stil med hang til pasteller ned i butiksformat på Nørrebro, hvor du lige nu kan spare penge på mærker som Stine Goya, Gat Rimon og Libertine-Libertine. Vi anbefaler at du udforsker det nye mærke être cécile.
Besøg webshoppen HER

udsalg_b56B56
En anden blogger, der har taget springet til butiksverdenen er Stephanie Gundelach fra bloggen Anywho, der i sin butik B56 byder på et håndplukket udvalg af danske og internationale mærker. Hér kan du for eksempel gøre gode fund fra fremadstormende mærker som svenske Altewai.Saome, og udforsk også shoppens fine udvalg af smykker.
Besøg webshoppen HER.
ColetteColette
De parisiske hoveder bag Colette har et skarpt øje for luksusdesigns med hang til det skæve. Hér bør du gå på opdagelse blandt mærker som Comme des Garçons og Thom Browne, og brug gerne lidt tid på shoppens sko- og smykkeafdeling, der gemmer på mange sjove og seje overraskelser.
Besøg webshoppen HER.
StineStine Goya
Danmarks helt egen pasteldronning Stine Goya har i 2013 slået dørene op for sin første flagshipstore i det indre København. Så hvis du har mulighed for det, bør du kigge forbi det fine, lille lokale i Gothersgade og udforske udsalget med de lyse farver og gyldne detaljer. Kan du ikke selv nå forbi, ligger alle udsalgsvarerne også i butikkens webshop.
Besøg webshoppen HER
HVsaleHenrik Vibskov Boutique
Et andet godt sted at gøre et udsalgsfund er Henrik Vibskovs lille boutique i København. Hér kan du udforske designerens egne farverige designs, der især er stærke på printfronten. Derudover finder du spændende internationale mærker som Bernhard Willhelm, Maison Martin Margiela og Damir Doma, du bør overveje under din udsalgsshopping.
Besøg webshoppen HER
kyotoKyoto
En ægte perle på Vesterbro er butikken Kyoto, der stiller skarpt på det nordens stærkeste designere. Hér finder du klassikere fra Ganni, Acne og Carin Wester, men kan også dykke ned i nye modeprojekter som Finders Keepers, der udover det velkendte designmarked, også skaber egne kollektioner af stilrent tøj.
Find butikken på Istedgade 95, 1650 København V.
luisaviaromaLuisaviaroma
Hvis du længe har drømt om én af de ting, der er spankuleret ned ad catwalken under de internationale modeuger er Luisaviaroma et godt sted at starte jagten. Hér finder du designs fra mærker som Fendi og Givenchy, og priserne er selvfølgelig derefter, men med op til 60 % at spare under shoppens udsalg, kan der godt gøres gode designerfund.
Besøg webshoppen HER.
NetSaleNet-a-Porter
Er du på jagt efter ægte luksus er webshoppen Net-a-Porter endnu en stærk spiller på området. Hér kan du lade dig friste af Prada eller gå i krig med Carvens farverige designs. Især shoppens udvalg af tasker er imponerende, hvis du mangler en ny en af slagsen til en (lidt) mere overkommelig pris.
Besøg webshoppen HER.
Holly Holly Golightly
Det tætteste på en internationalorienteret luksusbutik du kommer i København er nok Holly Golightly, der byder på et velassorteret udvalg med mærker som Marni, Proenza Schouler og Balenciaga. Under udsalget kan du spare op til 75 % procent på de ellers dyre designervarer. Brug tid på shoppens udvalg af beautyprodukter, accessories og tasker, der rummer mange skatte.
Besøg webshoppen HER
udsalg_norgaardMads Nørgaard
En garvet klassiker midt på strøget i København er Mads Nørgaard, hvor du stadig kan finde spændende designs fra den danske designers hånd, men også lade dig friste af varer fra Acne, Henrik Vibskov, Adidas og mange andre. Se nogle af de bedste tilbud HER.
Find butikken på Amagertorv 15, 1160 Kbh K. 
StormStorm
Hos Storm forstår de sig på et afbalanceret miks af international luksus og nye mærker med hang til det streetede. Hér kan du finde kreationer fra Céline, få fingrene i sneakers fra Raf Simons og shoppe Astrid Andersens populære designs. Husk at besøge den fysiske butik på Gammel Mønt i København, hvor der er flere gode tilbud end på webshoppen.
Besøg butikkens webshop HER
NakedNaked
Hos Naked finder du alt fra jakker til accessories, men det er klart shoppens brede udvalg af sneakers, du bør bruge din tid på. Hér kan du nemlig finde populære sko fra Nike, Adidas, Puma, Vans og mange andre til halv pris så længe udsalget står på.
Besøg webshoppen HER.
acneAcne
Sverige huser mange interessante og pæne modemærker, men det er svært at komme udenom Acne, når du taler populært svensk design. Begge mærkets flagshipbutikker i København har startet deres udsalg, hvor du kan spare 40 % på en stor del af vinterkollektionen. Vi anbefaler Acnes overtøj og strik, og selvfølgelig deres jeans, som det hele startede med en gang.
Besøg webshoppen HER.
udsalg_nue_1 Another Nué
Endnu en dansk butik, der forstår sig på et harmonisk miks af dansk og international design er Another Nué. Hér finder du seriøse besparelser på mærker som Carven og Alexander Wang. Og du burde klikke dig igennem shoppens smykkeafdeling, der blandt andet huser designs fra Sophie Bille Brahe.
Besøg webshoppen HER.

PedeStofferPede & Stoffer
Butikken i det indre København er altid et besøg værd, særligt under udsalget, hvor priserne på mærker som FWSS, Won Hundred og Opening Ceremony er skruet helt i bunden. Vi anbefaler at du går efter bloggerkollektivet Bisous flotte samarbejde med Won Hundred, der er også er landet på udsalgshylden.
Besøg webshoppen HER

Læs også: Guide: Her skal du udsalgsshoppe – mænd

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af