Jeremy Scott imponerer med første designs for Moschino

Moschino

Vi spåede en overdosis af  bling-bling og prints, da det i slutningen af sidste år blev offentliggjort, at excentriske Jeremy Scott stod til at overtage chefdesignerstolen hos Moschino.

Men vi blev glædeligt overraskede, for i forbindelse med sin debutkollektion for mærket, Pre Fall 2014, har Scott skruet markant ned for sin bombastiske æstetik og blot tilføjet en smule humor til modehusets mere modne udtryk.

Læs også: Jeremy Scott tager roret hos Moschino

Kollektionen spænder bredt med både sportsligt streetwear og mere ladylike tøj, samt det allerbedste: Designs, der forbinder de to tilsyneladende modsætninger. Desuden leverer Scott en samling velskabte accessories, som en rygsæk i koskindsmønster, der prydes af mærkets prangende guldlogo.

Scott har formået at fange mærkets designarv og tilfører den et lille, og meget passende, snert af sin egen gøglede tilgang til moden. Resultatet er en kollektion, der overrasker postivt, især hvis man tænker på nogle af designerens tidligere udspil for blandt andre Adidas.

Se flere billeder af Moschinos efterårsmode nedenfor.

Moschino2

Moschino1

Moschino4

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af