Miley Cyrus skaber Beyoncé-kontrovers

o-miley-cyrus-900

Miley Cyrus’ omdiskuterede look har prydet en del modeforsider, og den næste i rækken er Love Magazine, der har inviteret den amerikanske sangerinde på forsiden af deres martsudgave.

På ægte Cyrus-manér følger der selvfølgelig en lille skandale med. I et tilhørende interview med Love Magazine skal Cyrus nemlig efter sigende ikke kun proklamere, at Beyoncé er et overstået kapitel, men også, at hun selv er bedre og har tænkt sig at overtage Queen B’s dronningerolle.

Læs også: Anna Wintour dropper Miley Cyrus’ Vogue-forside

Siden har Cyrus’ dog selv reageret på rygterne og forklarer gennem diverse Twitter-beskeder, at hun aldrig har udtalt den slags »shit«. Hvad der egentlig står i interviewet finder vi først ud af, når Love Magazine lander på hylderne en gang i februar, men mon ikke en så voldsom dis af Beyoncé kan redigeres ud inden da.

Læs også: Anmeldelse: Miley Cyrus’ ‘Bangerz’

Efter sin Marc Jacobs-inspirerede makeover i 2013 har Miley Cyrus delt vandene på godt og ondt. En helt ny fanskare har opdaget den twerkene sangerinde, men det nye look, og i særdeleshed Cyrus’ performance til sidste års MTV Video Music Awards, har også affødt en del kritik.

Det hele blev i hvert fald lidt for hedt for amerikansk Vogues isdronning, Anna Wintour, der aflyste en ellers planlagt forside med popsangerinden. Selvom modebranchen har det med at følge i Wintours fodspor, betød den aflyste modeforside ikke en aflyst karriere i modebranchen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af