Style Wise: 10 gode køb i neopren til kvinder

Neopren er det materiale, de fleste designere bruger til at skabe voluminøse og fleksible styles. Vi guider til 10 fund i det populære stof.

 

Veronica

Veronica Beard
Med et for af neopren holdes figuren på denne læderjakke fra Veronica Beard, der takket været materialets gode isoleringsevne beskytter mod vinterkulden.
18.000 kr hos Matchesfashion

Canyon

Clover Canyon
Amerikanske Clover Canyon gør sig meget i farver, mønstre og neopren. Den mønstrede bomberjakke er en god repræsentant, der pryder vinterens mørke garderobe.
2.300 kr. hos Saksfifthavenue

AlexanderWang

T by Alexander Wang
I den amerikanske designers undermærke finder du mere budgetvenlige fortolkninger af hans minimalistiske univers. Her kombinerer Wang neopren med jersey i en simpel og klassisk bomberjakke.
2.500 kr. hos Net-a-porter

H&M

H&M 
Trøjen er inspireret af årets vinter-OL og designet i samarbejde med det svenske OL-hold, hvilket sikrer et sportsligt udtryk, der også beskytter mod forårets frostgrader.
350 kr. hos H&M

Kenzo
Kenzo
Kenzos populære ‘Lotus-eye’-print fungerer også i en broderet version på denne smukke trøje i et miks af fleece og neopren.
2.200 kr. hos Kenzo

Bukser
J Brand
På bukser giver det halvstive materiale en sej effekt, der appelerer til de mere modige tilhængere af materialet.
3.000 kr. hos Farfetch

Jonathan
Jonathan Simkhai
En t-shirt i lysegråt neopren er oplagt til et nedtonet outfit, der får et elegant udtryk kombineret med mørke bukser og høje hæle.
3.000 kr. hos Selfridges

Givenchy
Givenchy
Givenchy-designer Riccardo Tisci har flere gange brugt Disney-karakterer på sine designs. Her pryder Bambi en humoristisk clutch i neopren.
1.700 kr. hos Barneys

Topshop
Topshop
Brug Topshops åbne støvler i lak og neopren til et par pressefoldede hvide bukser, eller gå efter et elegant outfit helt i sort.
500 kr. hos Topshop

MaleneBirger

By Malene Birger
Danske Malene Birger er også med på neoprenbølgen og holder sig til klare linjer og store sort/hvide flader inspireret af Bauhaus-arkitekturen.
1.300 kr. hos Mywinther

Læs også: Style Wise: 10 flotte midi-nederdele til kvinder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af