Selfridges hylder skandinavisk design

Stine Goya AW14_26

Det britiske stormagasin Selfridges hylder i øjeblikket den nordiske stil i et såkaldt ‘Skandi Co-op’, ved at fremhæve 16 af Skandinaviens stærkeste designere i en nyligt åbnet pop-up store.

Stine Goya, Designers Remix, Wood Wood og Baum und Pferdgarten er blandt de udvalgte danske designere, der i de næste tre måneder kan købes i stormagasinet i London. Og det er ikke helt uden grund, at det netop er disse brands, der er blevet udvalgt, forklarer Lydia King fra Selfridges til Vogue UK:

»Deres stil forbindes med minimalisme og oprigtighed, men det der er interessant er den rebelske side, der gemmer sig under overfladen hos mærker som Stine Goya og Designers Remix«.

Læs også: Stine Goya designer guldsko for H2O

»Den mængde international presse og indkøbere Stockholms modeuge har tiltrukket, vidner om, hvor konkret en begejstring der er for skandinavisk design i øjeblikket«, udtaler Lydia King, »Det er i den retning, vi vender blikket, når vi søger brugbare og modige kollektioner, som er eftertragtet, men mindst ligeså vigtigt – meget kommercielle«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af