Baseball-‘Stan Smith’ fra Adidas og Opening Ceremony

BaseballStanSmith11

Adidas Originals har netop offentliggjort en ny version af forårets mest omtalte sneaker, en baseball-inspireret ‘Stan Smith’ lavet i samspil med mærkets årelange samarbejdspartner, Opening Ceremony.

Læs også: Forsmag på Nikes nyeste Takahashi-samarbejde

Det lader til, at tennisskoen ikke kan undergå for mange opdateringer. Siden dens relancering i januar i år, har den tyske sportsgigant offentliggjort flere opdateringer, der blandt andet klædte skoen i nye materialer, og lod Dior-designer Raf Simons sætte sit præg på sneakeren.

Læs også: Opening Ceremony og DKNY bader i arkiverne

‘Baseball Stan Smith’-skoen kommer i en klassisk ‘Stan Smith’-silhuet, der bliver brudt af en markant syning tværs hen over skoen, som minder om dem, man finder på baseballbolde og -handsker. Skoen kommer i både hvid og marineblå, og er designet som mid-top, modsat den originale low-top model.

Skoene sælges blandt andet HER og koster 1.140 kroner.

BaseballStanSmith12

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af