Få fingrene i ‘fast food’-Moschino allerede nu

Få fingrene i ‘fast food’-Moschino allerede nu

Sidste år headhuntede italienske Moschino den legesyge designer Jeremy Scott til chefdesignerposten. Derfor kom det ikke som nogen overraskelse, at mærket havde ladet sig inspirere af McDonalds og tegneseriefiguren SpongeBob til kollektionen, der blev vist under den nyligt afsluttede modeuge i Milano.

Ikke længe efter hans AW/14-show blev klappet af, florerede Scotts kreative kollektion på de sociale medier, og Vogue Japans street style-glade Anna Dello Russo sås poserende i de rød/gule-fastfood items.

Læs også: Pharrels Grammy-hat kan blive din

Fastfood-inspirationen tro, har Scott skabt minikollektionen ‘Fast Fashion – Next Day After The Runway’, som du allerede kan få fingrene i. Kollektionen består af items fra AW/14-showet og spiller på en parodi af fastfoodkæden McDonalds, samt emballager fra sunde snackbarer.

Den interessante inspiration har til formål på humoristisk vis at sætte fokus på den unge generations behov for hurtig tilfredsstillelse, både på mad- og modefronten.

Kollektionen forhandles online HER.

Moschino1Moschino3Moschino2Moschino4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af