Forsmag på Nikes nyeste Takahashi-samarbejde

NikeTakahashi1

Yin og yang er inspirationskilden for Nikes nyeste samarbejde med den japanske designer Jun Takahashi, der resulterer i endnu en Nike x Undercover Gyakusou-kollektion. Temaet viser sig i en balancegang mellem mørke og lyse farver i samme blålige og lilla nuancer, som vi tidligere har set fra Takahashis hånd.

Læs også: Nike skaber ny camouflage-sneaker

Og selvom Nikes Lunarlon-model, som lærred for de nye sko, er designet til professionelle løbere, plejer Gyakusou-kollektion at hitte som både trænings- og hverdagstøj. Ud over skoene kommer kollektionen til at rumme sportstøj med alt fra t-shirts til letvægtsjakker.

Det nye samarbejde forventes at ramme butikkerne den 1. marts, og butikker som Wood Wood har tidligere forhandlet-kollektionen.

NikeTakahashi2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af