Lagerfeld går hightech med flyvende modedroner

KarlLagerfeld

Hvad har flyvende hightech droner fra Google med luksusmodehuset Fendi at gøre? Chefdesigneren for det italienske modehus, Karl Lagerfeld! Han har i samarbejde med Google og hightech virksomheden Parrot taget det traditionelle showformat ud af 2014 og ind i, hvad der synes at høre en fjern fremtid til.

Læs også: Raf Simons i samarbejde med danske Kvadrat

Flyvende droner skal liveoptage Fendis modeshow på torsdag under den milanesiske modeuge. »Den primære grund til, at vi gør det, er for at kunne tilbyde imponerende billeder og en oplevelse, der når ud over det faktiske show«, udtaler Fendis direktør Pietro Beccari til branchesitet WWD.

Der vil flyve omkring fire droner over modellernes hoveder, når de på torsdag slentrer ned ad catwalken i modehusets AW/14-kollektion. »De er små, og vi vil i fremtiden blive vant til den slags teknologi, så den ikke forstyrrer«, tilføjer Beccari.

Se showet live torsdag den 20. februar kl. 12:30 HER.

FendiDrones

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af