Opening Ceremony og DKNY bader i arkiverne

DKNY1

New yorker-mærket DKNY krydser klinger med designduoen bag Opening Ceremony i en fælles kollektion af sort/hvidt-tøj, der er badet i DKNY’s arkiver fra 90’erne. Resultatet er en masse logoprint, helt i tidens højtråbende tendens, samt en del denim, collegejakker, beanies, højhalsede kjoler, sweatshirts og hættetrøjer.

Læs også: ASAP Rocky leger model for DKNY

Det er tredje gang, at grundlæggerne af Opening Ceremony, Humberto Leon and Carol Lim, samarbejder med DKNY, der med udgangspunkt i mærkets 90’er æstetik, er godt i gang med at gøre comeback.

Det nye fællesudspil ligger i et prisleje mellem ca. 300-2.000 kroner og bliver forhandlet hos Opening Ceremony og Wood Wood, hvor vi spår, at især logotrøjerne og huerne bliver populære. Og selvom en stor del af kollektionen henvender sig til kvinder, vil mange af de løse 90’er snit fungere til begge køn.

DKNY2
.
DKNY3
.
DKNY4
.
DKNY5
.
DKNY6

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af