Skandinavien indtager London Fashion Week

03

Tolv nyuddannede skandinaviske designere er blevet inviteret til at udstille under modeugen i London, til udstillingen ‘Re Design: Emerging Scandinavia’. Det hele er arrangeret af den danske, svenske og norske ambassade i London, samt British Council og British Fashion Council, og søger at sætte fokus på unge talenter indenfor tøjdesign. Derudover er intet mindre end 25 etablerede skandinaviske brands inviteret til at udstille, heriblandt AltewaiSaome, Barbara í Gongini, Bruuns Bazaar, Whyred og Carin Wester.

Læs også: Se Zaras stærke sommerkollektion

Fra Danmark er Mathilde Maalouf fra Kolding Designskole, Niels Gundtoft Hansen fra KEA, Tilde Bay Kristoffersen fra KADK og Camilla Damkjær fra TEKO blevet inviteret til at give deres bud på innovativ, dansk tøjdesign.

»Jeg tror, at det vi ser ved ‘Re Design: Energing Scandinavia’ er en generation af designere med et stærkt fokus på innovation og individualitet i deres tilgang til design. Det ikoniske skandinaviske look, med sine rene linjer og kvalitetsmaterialer, opnår designmæssigt en international appeal«, udtaler Rasmus Nordqvist, kurator hos ‘Re Design: Emerging Scandinavia’.

‘Re Design: Emerging Scandinavia’ løber af stablen den 15. februar, og kan opleves ind til tirsdag den 18. feburar. Læs mere om arrangementet HER.

RE DesignEmerging Scandinavia1

Niels Gundtoft Hansen fra KEA og Mathilde Maalouf fra Kolding Designskole

RE DesignEmerging Scandinavia2
Camilla Damkjær fra TEKO og Tilde Bay Kristoffersen fra KADK

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af