Versace skaber Beyoncé-kostumer

Versace skaber Beyoncé-kostumer

Efter mange måneders optrædener opdaterer Versace Beyoncés sceneoutfits.

Da sangerindens ‘Mrs. Carter’-turné startede i fjor, var det ikke kun hendes hits, men også hendes opsigtsvækkende turnégarderobe, der høstede opmærksomhed. Klart, når Queen B skruer stængerne i lårlange støvler og krystalbesatte toppe skabt af navne som Riccardo Tisci og Ralph & Russo.

Læs også: Beyoncés mest opsigtsvækkende modeøjeblikke

Næsten samtidig med Versace-showet under den milanesiske modeuge, sportede sangerinden to skræddersyede Versace-looks til en koncert i Glasgow i weekenden. Beyoncé valgte at holde sine nye rober i et monokromt leje, passende til resten af scenegarderoben.

Læs også: Beyoncé løfter sløret for flere turnéoutfits

Mens det første Versace-look var en bustier minikjole i hvid og sølv med couture-lignende udskykninger af metal og perler, var det andet Versace-sæt en lædertop med dertilhørende nederdel, dækket af et havfrue-lignende fiskenet i metallisk mesh.

Klart et opsigtsvækkende garderobevalg, men sammenlignet med Donatella Versaces catwalkkollektioner, er Beyoncé-garderoben overraskende smagfuld.

 

VersaceBeyonce

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af