Barack Obama støtter highstreetkæde

Barack Obama støtter highstreetkæde

USA’s præsident ved som de fleste, at New York City er et godt sted at shoppe. I hvert fald slog han tidligere på ugen vejen forbi The Gap på Manhattan, hvor han ifølge CBS købte tøj til både Michelle Obama og sine døtre.

Læs også: Video: Obama står distancen over for Zach Galifianikis

Selvfølgelig er det ikke shoppelysten, der har drevet Obama i The Gap, men et politisk budskab, der gemmer sig bag highstreetbesøget. Tidligere i år slog butikskæden et slag for egne ansatte og løftede minimumslønnen fra 7,25 dollars til 10,10 dollars i timen. En modig beslutning, når man ser på Gaps salgstal, der er faldet med hele 12,5 procent i 2013.

Læs også: Rebekka Bay teaser første kollektion for The Gap

Obamas besøg skulle altså ikke kun forsørge præsidentfamilien med nyt tøj, men også sætte fokus på The Gaps lønpolitik og forhåbentligt sparke lidt til omsætningen. Om Michelle Obama og døtrene Sasha og Malia har taget godt imod Gap-tøjet vides ikke, men potentielt går de nu klædt i dansk design. Det er nemlig tidligere Bruuns Bazaar-designer Rebekka Bay, der er chefdesigner for den amerikanske butikskæde.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af