Chanel viser ny sneakermode på catwalken i Paris

Chanel viser ny sneakermode på catwalken i Paris

Den sidste model er netop trådt af Chanel-catwalken i Paris, eller rettere, Cara Delevingne har netop forladt Chanel-supermarkedet, som modehuset havde bygget til deres AW/14-præsentation. Modellerne handlede Chanel-dagligvarer, som de plukkede ud fra hylderne langs catwalken, inden de ubekymret og i hverdagstanker slentrede videre.

Læs også: Chanel introducerer fremtidens couture-sneakers

Som til modehusets haute couture-show tidligere på året, integrerede designer Karl Lagerfeld endnu engang tidens mest moderne fodtøj, sneakers, i sin kollektion, på bedste Chanel-manér selvfølgelig. Det betød en fortolkning i en knee high top-version i modehusets signaturmateriale bouclé-uld kombineret med metalliske materialer.

Læs også: Bliv skoleklar med Chanel 

Om modepublikum er klar til at tilføje støvleversionen deres sneakerssamlinger er uvist, men sikkert er det at hr. Lagerfeld har fået smag for at fortolke fodtøj, og det er forfriskende i sig selv.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af