Designers Remix og Filippa K konkurrerer i grønt modeshow

Designers Remix og Filippa K konkurrerer i grønt modeshow

Grøn er på vej til at blive det nye sort i modeverdenen, som i stigende grad begynder at sætte fokus på bæredygtighed i branchen.

Den miljøvenlige mission klinger måske af noget konservativt, men gennem et grønt modeshow vil Danish Fashion Institute bevise, at bæredygtighed og mode sagtens kan gå hånd i hånd.

Læs også: Her er otte gode lagersalg i København

Modeshowet, døbt ’Design Challenge’, løber af stablen ved det årlige topmøde om bæredygtig mode, Copenhagen Fashion Summit, og kan præsentere i alt elleve nordiske modehuse, herunder Designers Remix, Filippa K og David Andersen.

Læs også: Street style: God stil på Nørrebro i København

Designerne har fået til opgave hver at kreere to sæt tøj i bæredygtige materialer; en kreativ udfordring, som har været en øjenåbner for Designers Remix’ Charlotte Eskildsen:

»Jeg er blevet præsenteret for et hav af innovative materialer, som jeg ikke vidste eksisterede, og jeg er meget spændt på at løfte sløret for mine bæredygtige designs«.

Læs også: Video: Se Beyoncés imponerende showgarderobe

Designernes økologiske kreationer vil blive bedømt af en jury, der blandt andet består af  Nina Riccis chefdesigner, Peter Copping, og H&M’s kreative rådgiver, Margareta van den Bosch.

‘Design Challenge’ afholdes i Operaen den 24. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af