Guide: Modeugernes vildeste catwalksko

Over-KneeSko

Moschino, Just Cavalli og Dolce & Gabbana

Over knee støvler
Efteråret kalder på lange støvler. Under modeugerne var især over knee-længden et catwalkhit, og gerne badet i signaturdetaljer. Moschino havde spændt støvlerne ind med logoer, Dolce & Gabbanas glødede i mærkets elskede barok-materialer og Just Cavalli dyrkede deres more-is-more mentalitet med lange frynser.

KomiskeSko

Meadham Kirchhoff, Acne og J.W. Anderson

Klovnesko
Klodsede hæle, firkantede skosnuder og humoristiske detaljer. Den feminine stiletsko blev skubbet i baggrunden, og lod tunge sko med klovnefornemmelser indtage manegen. En barmhjertig highstreet-udgave vil nok være at finde inden længe, hvis man vil prøve kræfter med den spraglede skomode.
PelsSko

Isabel Marant, Vionnet og John Galliano

Pels
Pels er modeugernes mest kontroversielle aspekt, og meningerne om brugen af materialet må siges at være delte. Ikke desto mindre er materialet populært blandt designerne som denne sæson beviste, at pels kan integreres i skomoden på forfriskende vis, blandt andet på sandaler og som kontrast til slangeskind.

Sci-FiSko

Gareth Pugh, Masha Ma og Rick Owens

Sci-fi støvler
Et koldt farveskema, metalliske materialer, neopren og plastikdetaljer. Fremtidsfornemmelserne var mange under modeugerne, og det bliver interessant at følge trendens overgang fra catwalken til gaden.
TrainersSko

Chanel, DKNY og Nasit Mazhar

Trainers
Couture-sneakers, platform-trainers og Buffalo-skoens tilbagevenden. Hos adskillige modehuse blev der sat fart på catwalken med sporty sko som sneakers, trainers og slip-ons i interessante og helst lidt outrerede fortolkninger. Tør du?

Læs også: Paris Fashion Week: Det her skal du have set

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af