Henrik Vibskov åbner kaffebar på Papirøen

Henrik Vibskov åbner kaffebar på Papirøen
Foto: Miriam Dalsgaard (forside)

Tro det eller ej, kvarteret på ydrekanten af Christianshavn, forbi Christiana, er snart en cykeltur værd. Den spraglede danske designer Henrik Vibskov slår nemlig dørene op for sin første kaffebar på Papirøen, der også huser designerens værksted, og de seneste to sæsoner har dannet rammen omkring Vibskovs finurlige modeshows.

Læs også: Backstage hos Henrik Vibskov

Konceptet er simpelt. Kaffebaren med det jordnære navn ‘Den Plettede Gris’ byder på kaffe, sodavand, vin, øl og is. Så sving dig på cyklen og tag turen ud til Trangravsvej 5, hvor du måske støder ind i designeren selv og med sikkerhed vil nyde det fine lille lokale, der ligesom Vibskovs butikker, emmer af designerens genkendelige farve- og formsprog.

Vibskovs nye kaffebar har åben hver dag fra kl. 09-18.

Vibskov1.
Vibskov2

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af