Her er 12 gode investeringer i forårsgarderoben

Wang

Mules
Efter at være forsvundet fra vores modebevidsthed i en del år, er mules-skoene tilbage og mere populære end nogensinde før. Alexander Wang leverer en flot version af comeback-fodtøjet, der vil fungere fint som elegant sommersandal.
4.360 kr. hos Matchesfashion
FKmonki
Spaghettistroppe
Der er ingen grænser for, hvad man kan sammensætte en enkelt top med tynde stropper med. Til sommer er den oplagt som luftig overdel, og i løbet af foråret må du gerne bære den over en langærmet t-shirt.
180 kr. hos Monki
FKkenzo
Kort jakke
Junglemotivet er blevet støvet til på denne jakke fra Kenzo, hvilket gør den mindre prangende og mere hverdagsanvendelig.
3.800 kr. hos Mytheresa
FKByMaleneBirger

Boyfriend-jeans
Den løse buks fungerer med både sneakers, sandaler og høje hæle, og kan ligeledes matches med alt fra formelle skjorter til løse t-shirts.
1.300 kr. hos By Malene Birger 

BroguesForår
Brogues 
Den klassiske herresko har sneget sig ind i kvindegarderoben. Denne brogue-model fra Church’s med wing-tip-detaljer parres til perfektion med boyfriendjeans og en løs overdel.
3.600 kr. hos Barneys
FKAcne

Kvalitetstørklæde
Mange kender svenske Acnes uldtørklæder, som fungerer fint til forårets uforudsigelige vejr. Brug den fine cremefarve sammen med en lys jakke, eller med en let strik og kassebukser.
1.300 kr. hos Acne

FKStella

Sporty shorts
Silkeshortsene med tændstiksmønsteret fungerer godt til store, løse støvler og en let strik.
3.000 kr. hos Netaporter

FKHope
Herrejakken
Den herreinspirerede jakke fra svenske Hope fungerer godt med et simpelt outfit bestående af en hvid t-shirt og et par boyfriendjeans, for at understrege dens maskuline linjer.
3.600 kr. hos Hope
H&Mforår
Croppede overdele
Korte toppe og stumpende sweatre giver mulighed for at fremhæve bukser med bælte eller en plisseret nederdel.
350 kr. hos H&M

FKShouler
Slangeskind
Det amerikanske mærkes ‘PS’-taskeserie har i lang tid været populær blandt modefolket. Nu følger Proenza Schouler op på slangeskindstrenden spottet i hobetal på de internationale catwalks.
22.800 kr. hos Holly Golightly 

WoodWoodForår

 

Croppede kassebukser
Bukser med vidde og kig til anklerne sørger for et afslappet, herreinspireret look og giver samtidig plads til høje sandaler eller stiletter.
2.200 kr. hos Wood Wood

PlisseretZaraForår


Plisseret nederdel

Midilængden tilfører et klassisk præg til plissénederdelen, der med sine feminine folder kan tones ned med flade herresko, eller gøres festlig med høje stiletter.
450 kr. hos Zara

Læs også: Se hele Riccardo Tiscis Nike-kollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af