Karl Lagerfeld åbner London-butik

Karl Lagerfeld åbner London-butik

Karl Lagerfeld er ikke bleg for at plante sit ansigt og den let genkendelige hestehale på alt fra kasketter til t-shirts, så det overrasker ikke, at designeren er glad for selviscenesættelse i sine kæmpemæssige butikker verden rundt. Og i dag kan Lagerfeld slå dørene op for sit største projekt til dato. En flagskibsbutik på Londons Regent Street, der også huser butikker som Burberry og Liberty London.

Læs også: Her er verdens vildeste flagshipstores

Som forventet byder butikken på et sort/hvidt indre med en masse skinnende overflader og graffiti-inspireret kunst. Og så kan besøgende selvfølgelig shoppe både herre- og damekollektionen fra Lagerfelds mærke i eget navn. I anledning af den nye butik i den britiske hovedstad har Lagerfeld desuden designet en særlig minikollektion, der med Union Jack som baggrund viser Karl-silhuetten på alt fra kopper til t-shirt. Perfekt tourist-merchandise. Godt tænkt, Lagerfeld!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af