Karl Lagerfeld designer emojicons

Karl Lagerfeld designer emojicons

Selvom Chanel-designer Karl Lagerfeld af flere omgange har udtalt, at han ikke selv er fan af selfies, viger han ikke tilbage, når det gælder skræddersyede Karl Lagerfeld-emojicons. Eksisterende emojis var tilsyneladende ikke tilstrækkelige for designeren med de altid sorte solbriller og den genkendelige hvide hestehale.

Læg også: Karl Lagerfeld åbner London-butik

Resultatet er en emoji-app skabt af Lagerfeld himself med det klingende navn ’emotiKarl’. Appen er del af reklamekampagnen for designerens nyeste linje af parfumer, og byder på alt fra hans egen silhuet til hans ofte fotograferede kat Choupette samt diverse håndtegn med Lagerfeld-handsken. Vi siger årets sejeste app so far!

KarlLagerfeld1.
KarlLagerfeld2.
KarlLagerfeld3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af