Karl Lagerfeld vil have dit selfie

Karl Lagerfeld vil have dit selfie

Sidste år kårede Oxford Dictionary ordet ‘selfie’ som årets internationale ord 2013, og det ser ikke ud til at ordet, eller hvad det definerer, er blevet mindre populær siden.

Designer Karl Lagerfeld vil i hvert fald ikke stå i vejen for ordets voksende udbredelse. Faktisk har han netop installeret iPads i prøverummene til sin nye flagshipstore i London, der sælger designerens tøjmærke i eget navn, som han er chefdesigner for sideløbende med sine designerposter hos modehusene Chanel og Fendi.

Læs også: Karl Lagerfeld designer emojicons

Kunderne kan frit benytte sig af iPadens kamerafunktion til at tage de populære selfies, mens de prøver tøj. Hele idéen må siges at være et interessant indslag fra designeren, der for nyligt har understreget, hvordan han har det med selvportrætteringen: »Jeg kalder selfies for elektronisk masturbation. Det er en form for narcissisme. Jeg hader selfies«, udtaler han til ModMods.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af