Kavinsky designer for Surface to Air

Kavinsky designer for Surface to Air

Husker du nummeret ‘Nightcall’ fra soundtracket til filmen ‘Drive’? Manden bag, den franske elektro musiker Kavinsky, er aktuel med et nyt projekt, der udforsker moden. I samspil med mærket Surface to Air har han skabt en limited edition jakke, der designmæssigt er en sammensmeltning af bomberjakken og klassiske collegejakker.

Læs også: Se billeder fra Kavinsky på Rust

Samarbejdet kommer ikke helt ud af det blå. Mærket, der selv har franske rødder, står nemlig bag cover-designet af Kavinskys debutplade ‘Outrun’, der udkom i 2013. Jakkedesignet læner sig tæt op ad musikerens egen stil. Kavinsky forklarer til modesitet High Snobiety:

»Idéen var at holde sig tæt til mit visuelle univers og min egen karakter for at skabe en jakke, der kan være symbol for mit album ‘Outrun’ og mig selv«.

Jakken rammer Surface to Air-butikker samt mærkets webshop den 10. april. Hold øje HER.

Kavinsky2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af