Nu kan du bo hos Karl Lagerfeld

Nu kan du bo hos Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld er en mand af mange talenter. Udover at være chefdesigner hos Chanel, Fendi samt hans label i eget navn, er han også en dygtig modefotograf, kunstner og nu interiørdesigner. Lagerfeld har nemlig givet sig i kast med intet mindre end at skulle designe og indrette et helt hotel på 270 værelser.

Læs også: Guide: Danske modeller der hitter i udlandet

Den tyskfødte designer udtaler til branchesitet WWD om projektet: »Jeg vil angribe dette projekt, som var det et af mine egne huse eller lejligheder, og gør det fordi, jeg ikke har brug for flere huse selv. Så jeg kan komme ud med noget frustration over det, ved at lave hoteller«.

Udover de 270 værelser, bliver hotellet 20 etager højt, og kommer til at være en del af det eksklusive ‘Lisboa Palaca Luxury Development’ i Lissabon. Der kommer også til at være et Versace-inspireret hotel i samme byggeprojekt, designet af Donatella Versace.

Læs også: Se Agyness Deyns kollektion for Dr. Martens

Selvom projektet lyder omfattende, virker den hvidhårede designer afklaret med, hvordan han skal gribe opgaven an: »Gabrielle Chanel (Coco Chanel) sagde altid: »Jeg laver kun kjoler, jeg selv vil gå i,« og ligeledes vil jeg kun designe rum, jeg selv vil sove i. Så simpelt er det«.

Det ikke første gang, at Lagerfeld leger med jobbet som Hotel-designer. Han har tidligere skabt en suite for britiske (ismærke) Magnum. Forskellen er dog, at det tidligere projekt var udført i chokolade, hvilket nok ikke gør suiten til den mest brugbare af slagsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af