Nyt blogkoncept rammer nettet

Nyt blogkoncept rammer nettet

Bloggere er kommet for at blive, men der er altid plads til at videreudvikle konceptet. Det er i hvert fald, hvad Sveriges mest læste avis Aftonbladet gør med et nyt onlinetiltag, der forener bloguniverset og modejournalistik med et online shoppingsite.

Læs også: Karl Lagerfeld åbner London-butik

‘The You Way’ er titlen på det nye website, der så dagens lys den 13. marts. Og blandt de første bloggere på sitet er den danske stylist Pernille Teisbæk, der har nået international anerkendelse med sin blog ‘Look de Pernille’. Fremover vil hun dele sine tanker om stil, styling og mode som blogger på det nye svenske tiltag.

Ud over blogdelen byder sitet også på en helt særlig søgefunktion, der gør det muligt at browse i varer fra nogle af verdens største webshop på samme tid. Blandt onlinebutikkerne, der allerede er del af projektet finder du Nelly.com, Asos.com og Louisaviaroma.com. Du kan gå på opdagelse i ‘The You Way’ lige HER.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af