Oscar: De flotteste kjoler på den røde løber

Lupita kopi


Lupita Nyong’o

Før Lupita Nyong’o modtog sin første Oscar for sin rolle i ’12 Years as a Slave’, prydede den 31-årige skuespillerinde Oscars røde løber i en skræddersyet kjole skabt af Prada, der var inspireret af champagnebobler i sit Oscar-design. Klart aftenens flotteste kjolevalg.

Lawrence


Jennifer Lawrence

Efter sidste års gigantiske Dior-kjole, der resulterede i et fald op ad Oscar-trappen, satsede Jennifer Lawrence på et mere simpelt design til sin Oscar-kjole. Men som kampagneansigt for Miss Dior var Lawrence naturligvis designer Raf Simons tro, og valgte en orangerød Dior-kjole, der alligevel lod hende snuble.

AmyAdams


Amy Adams

Skuespillerinden trodsede 70’er-stilen fra sin rolle i ‘American Hustle’ og valgte en meget klassisk, stropløs Oscar-kjole i navyblå med semilangt slæb skabt af Gucci. Og selvom vi gerne havde set Adams føre 70’er-moden videre til Oscar-showet, er den klare blå nuance et overbevisende valg til hendes røde hår.

AnneH


Anne Hathaway

Selvom Oscar-moden var meget klassisk og poleret i år, var catwalkens tendenser alligevel at spotte i de mange metalliske detaljer og det skinnende stofvalg, som for eksempel i Anne Hathaways Gucci-kjole.

CateB


Cate Blanchett

Skuespillerinden var sin Oscar-statuette værdig iklædt en broderet Armani Privé-kjole, der var som syet på hendes krop. Ikke et overraskende valg, når man som Blanchett er kampageansigt for det tradtionsrige modehus.

EmmaWats0n


Emma Watson

Den britiske skuespillerinde er hurtigt blevet en modeyndling med diverse kampagner og en årelang aftale med engelske Burberry. Dog tyede hun til den amerikanske kultdesigner Vera Wang i valget af sin metallisk skinnende Oscar-kjole.

KateHudsen


Kate Hudson

Som datter af Goldie Hawn har Kate Hudson fået Hollywood-glam ind med modermælken, og det skinnede stilsikkert igennem i hendes Versace-kjole, hvis dybe udskæring blev elegant udbalanceret af en broderet kappe over skuldrene.

Streep


Meryl Streep

Meryl Streep er en af de skuespillerinder, der kan bære stort set hvad som helst og se fantastisk ud på den røde løber. Dog beviste hun en særlig forståelse for at klæde sig passende til sin alder, uden at være hverken gammeldags eller kedelig i sin sort/hvide Lanvin-kjole med luftigt snit og halvlange ærmer.
Bullock


Sandra Bullock

Sandra Bullock har aldrig været et stilikon, men alligevel formår hun gang på gang at overbevise med sit kjolevalg på den røde løber. I år satsede hun på en Oscar-klassiker, en stropløs kjole i tidløs navy med semilangt slæb skabt af Alexander McQueen.

Watts


Naomi Watts

Med mindre skuespillerinden har en aftale med et europæisk modehus, er det en tradition at hylde Oscars hjemland USA i kjolevalget og satse på amerikansk design på den røde løber. Det var præcis, hvad Naomi Watts gjorde med sin minimalistiske hvide Calvin Klein Collection-kjole, der i sin kropsnære silhuet var inspireret af selve Oscar-statuetten.

Læs også: Her er de største Oscar-highlights

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af