Prada lader dig designe sko

Prada lader dig designe sko

Er du én af dem, der er ved at besvime over Pradas høje hæle? Så skal du lytte med nu! Det italienske luksusmærke lader dig nemlig designe dit helt eget par sko, efter personlige ønsker. Eneste krølle på halen er, at det kun er mærkets butik i Paris, der tilbyder det skræddersyede fodtøj.

Læs også: Se Wes Andersons Prada-film

Er du til gengæld i byernes by mellem den 20. og den 22. marts, kan du vælge mellem ni forskellige grundmodeller, med alt fra klassiske hæle til høje stilletter, når du skal designe din egen Prada-sko.

Blandt materialerne, du kan vælge imellem, er både læder, satin og ruskind, og så kan du selvfølgelig frit vælge farven på skoens krop og sål, sætte dine initialer under Prada-logoet, og modtager skoen i en æske, der matcher dine nye hæle. Det må være enhver skoelskers dream come true.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af