Style Wise: 11 mørke brogues til kvinderne

BrogueBerties
Berties
En blanding af læder og ruskind giver Berties budgetvenlige bud på en brogues et underspillet look med gode detaljer i form af spænd og brede frynser.
670 kr. hos Selfridges
BrogueChurchs

Church’s
Med sine fine sølvnitter har denne brogue fra Church’s et punket udtryk, der vil gøre sig godt i samspil med forårets boyfriendjeans.
3.700 kr. hos Church’s 
BrogueDrMartens

Dr. Martens
Dr. Martens har efterhånden leveret et hav af brogues, men til foråret tror vi på mærkets metallisk skinnende version med den let gennemsigtige sål.
750 kr. hos Nordstrom
BrogueMarni

Marni
Siden Céline viste sine guldbesatte brogues, har flere mærker taget kombinationen til sig. Marnis version med brede guldfrynser kan nemt kombineres med en luftig nederdel og en let skjorte for et gennemført forårsoutfit.
3.000 kr. hos Netaporter
BrogueDune

Dune
Blækblå og blodrød er i fin forening på denne klassiske brogue fra Dune, der med sin skinnende overflade får et feminint touch.
700 kr. hos Houseoffraser
BroguePrada

Prada
Det italienske modehus har gjort deres plateausko genkendelige med en blå stribe langs sålen, hvilket sammen med ekstra højden giver et interessant bud broguen.
4.800 kr. hos Barneys
BrogueZara

Zara
Den spanske butikskæde er med på brogue-bølgen. Her i en klassisk og afdæmpet version, der lægger op til pressefoldede bukser og knashvide skjorter.
600 kr. hos Zara
BrogueSteveMadden

Steve Madden
Metalpladerne ved skoens snører giver den ellers enkle sko et eksklusivt udtryk, og gør dem lidt mere festlig end sine konkurrenter.
760 kr. hos Houseoffraser
HopeBrogues

Hope
Det svenske mærkes sko kan let genkendes ved deres opadbøjede snude, der her er parret med en skinnende grå brogue med en klassisk wingtip-snude.
3.000 kr. hos Hope

Topshop

Topshop
Britiske Topshop gør sine herresko klar til kvindefødder ved at udskifte de klassiske snørebånd med elegante sorte bånd.
520 kr. hos Topshop

BroguesShopbop

Robert Clergerie
Den trefarvede version af skoklassieren trækker opmærksomhed til dine fødder med sin spejlblanke sølvoverflade og de hvide detaljer på snørrebånd og snude.
3.050 kr. hos Stylebop

Læs også: Her er 12 gode investeringer i forårsgarderoben

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af